Veilige betalingsomgeving

Smoely maakt gebruik van een HTTPS verbinding (zie het groen slotje links bovenin) en kan er dus met een gerust hart worden worden geshopt.

Factuur

Na betaling wordt jouw bestelling gereed gemaakt voor verzending en ontvang je automatisch een e-mail met daarin de factuur. 

iDEAL

iDEAL is één van de meeste gebruikte betalingsmogelijkheid binnen Nederland. Je wordt omgeleid naar een beveiligde betaalomgeving van Sisow. iDEAL betalingen worden direct door ons ontvangen, waardoor je er zeker van bent dat jouw bestelling dezelfde dag nog wordt afgehandeld.

PayPal

Je wordt omgeleid naar een beveiligde PayPal betaalomgeving, waarbij je aan de hand van een e-mailadres en wachtwoord de betaling kan voldoen. PayPal betalingen worden direct door ons ontvangen, waardoor je er zeker van bent dat jouw bestelling dezelfde dag nog wordt afgehandeld.

Bancontact Mister Cash

Bancontact Mister Cash is één van de meest gebruikte betalingsmogelijkheid in België. Je wordt omgeleid naar een beveiligde betaalomgeving van Sisow. Mister Cash betalingen worden direct door ons ontvangen, waardoor je er zeker van bent dat jouw bestelling dezelfde dag nog wordt afgehandeld.

Overboeking

Kies je voor overboeking, dan ontvang je een aparte e-mail met daarin onze betalingsgegevens. In de e-mail kan er alsnog gekozen worden voor iDEAL betaling middels een link. Kies je voor overboeking, houd er dan rekening mee dat dit 2 tot 3 werkdagen kan duren voordat dit door ons ontvangen wordt. Let op! De bestelling wordt verzonden NA ontvangst van betaling.

Onze bankgegevens.

RekNr: NL57 RABO 0308396367
t.a.v. Smoely

Dit zijn onze directe bankgegevens. De bankgegevens die mee worden gestuurd via de e-mail lopen via Sisow en wijken af van de bovenstaande gegevens. Voor de snelste afhandeling, raden wij je aan om via de meegestuurde e-mail de betaling te voldoen.