Hulpmiddelen voor Pedagogen Coaches Leraren

De insteek van onze producten, is om herkenbare situaties te schetsen voor kinderen, om hierover te praten, en om zich bewust te maken van bepaalde situaties, emoties of talenten. Door de herkenbare illustraties ontstaan er meer natuurlijke gesprekken tussen het kind en de coaches of pedagogen. 

talentenkaartjes

De beste gespreksstarter voor pedagogen & coaches

Ben jij als kind creatief, behulpzaam, of kun je heel goed knuffelen? De 50 talentenkaartjes hebben herkenbare afbeeldingen voor kinderen. Ieder kind zal zichzelf of anderen direct herkennen in de illustraties. Hierdoor is dit een zeer geschikte manier voor pedagogen, kindercoaches en ouders om op een laagdrempelige manier gesprekken te starten met kinderen.

Door alle positieve talenten die op de kaartjes staan afgebeeld, worden kinderen zich bewust van hun eigen unieke eigenschappen.

Lees meer >

Smoely Talentenkaartjes
Smoely talentenposter voor scholen

Talentenposter

Dé poster voor wachtruimtes, klaslokalen en praktijken.

Herinner jij je de poster nog bij de dokter, tandarts of in je oude klaslokaal?

We staan er niet zo bij stil, maar momenten waar kinderen weinig kunnen doen, nemen ze de kleinste details in zich op. Wachtruimtes van praktijken en klaslokalen zijn hier een perfect voorbeeld van. De talentenposter is een mooi vormgegeven poster van 100x70cm die iedere ruimte omtovert tot iets positiefs.

Lees meer >

weekplanner

Maak iedere week overzichtelijk voor kinderen.

Met de Weekplanner laat je kinderen kennis maken met het plannen en geef je kinderen rust en structuur

Kinderen hebben behoefte aan rust en structuur in huis. De weekplanner geeft een leuk overzicht van de week. Plan samen met jouw kind de week in en laat ze iedere dag het avondeten en de dag beoordelen.

Lees meer >

Weekplanner

-NIEUW-

Talentendiploma

Zet talenten op papier als blijvende herinnering

Ontdek ons nieuwe talenten diploma en geef kinderen iets waar ze met trots op terug kunnen kijken. De diploma kan gepersonaliseerd worden met de naam van het kind. De talentendiploma is het makkelijkst om te gebruiken met de talentenkaartjes. Of je nu een één op één sessie doet, of klassikaal, met het talentendiploma geef je een stukje vertrouwen en trots mee aan de kinderen. Je ontvangt maar liefst 25 diploma`s.

Lees meer >

Een eigen idee?

Wil jij een eigen idee laten ontwerpen door ons?

Wil jij onze smoely poppetjes gebruiken op een eigen idee of product? Dat is mogelijk!

Wij kunnen jou idee ontwerpen en op aanvraag laten produceren. Onderstaand een aantal ideeën:

Heb jij een idee, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.